TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dijous, 9 de juliol de 2015

FLIC FLAC CIRC 5è PRIMÀRIA 2014-2015

Activitat: Flic Flac Circ. El petit príncep
Unitat didàctica: Flic Flac Circ
Dates: 23 de Maig 2015
Lloc: Sant Andreu Teatre
Webs d'interès:
http://bloc.edubcn.cat/2010/10/flic-flac-circ-l-acrobacia-a-lescola-com-a-element-de-cooperacio-i-col-laboracio/#.VZ9MPPntmko
http://www.lavanguardia.com/mon-barcelona/20141218/54421592867/programa-flic-flac-circ.html

Aquest és sens dubte el gran repte personal del curs, i el repte és aquest cop doble per la gran implicació de l'alumnat. Es un curs amb molta energia, empenta i ambició i això requerirà molt esforç per part del professorat. El tema, El petit príncep. Comencem al Gener com és habitual, però aquest any vull fer alguns canvis a la metodologia, m'agradaria no només dirigir i ensenyar figures, interpretació i desplaçaments sinó que els alumnes també prenguessin una part molt activa en el procés creatiu. El procés com va ser molt positiu, especialment al principi. Malauradament quan vas contra rellotge a vegades has d'intervenir més del conte, tot i així el final del procés tot i no ser tan creatiu per part dels nens si que vam ser molt resolutius gràcies a la col·laboració de tots. Us penjo algunes fotos dels dies preparatoris, vídeos del dia de l'assaig general i l'obra. Afegeixo també a grups posterior fins que es va esgotar la bateria :-(.


Quins nervis!!!No tants nervis...Ja més concentrats abans de l'assaig general.I per fi l'espectacle. Les primeres tres sub escenes són les nostres :-)