TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dijous, 9 de juliol de 2015

GREASE 3º ESO 2014-2015

Activitat a l'escola 3º ESO. Sant Jordi
Unitat didàctica: Projecte de Sant Jordi
Dates: 23 d'Abril
Lloc: Escola
Webs d'interès:
http://www.xtec.cat/alfresco/d/d/workspace/SpacesStore/aa96bf5a-dfb5-44e9-ad09-d6c8966ab491/TREBALL%20PER%20PROJECTES.pdf
https://ca.wikipedia.org/wiki/Treball_per_projectes

El curs 2014-15 ha sigut un any ple d'emocions. Pel que fa a aquesta unitat didàctica, tot va començar amb una formació interna i el posterior interès d'uns quants professors a portar a terme una experiència nova a l'ESO, el treball per projectes. Cada cop s'utilitza més aquest mètode d'ensenyament (podeu saber sobre aquest mètode a les webs d'interès) a primària i a infantil, però no és tan utilitzat a l'ESO.
Total que la professora de Castellà, el de plàstica i servidor ens vam decidir de provar aquest any amb 3er ESO. L'objectiu era fer una presentació, com és habitual a Sant Jordi, on els alumnes havien de decidir el gènere, escriure el guió entre tots, l'atrezzo, les coreografies si eren necessàries, els decorats etc etc.

El resultat de tot aquest muntatge va ser GREASE el musical, amb adaptacions (evidentment). Us penjo unes quantes fotos i algun vídeo del making of.


Fent molts decoratsPreparant els balls.


Aquí tenim un vídeo dels assaigs de la part coreogràfiada.


I evidentment aquí tenim el vídeo del musical.