TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dijous, 14 de gener de 2016

PARTIT HANDBOL DESPRÉS DE NADAL. 3er - 4rt PRIMÀRIA

Activitat: Aprenem a jugar a Handbol
Unitat didàctica: Handbol.
Dates: 12 de Gener 2016
Lloc: Col·legi

Com cada any per aquesta alçada vam jugar els alumnes de 3r i 4t el tradicional partit d'handbol. És una tradició que la vaig introduir ja fa uns anys i la veritat és que funciona molt bé.

Aquest any, vaig trobar que quan estàvem preparant el partit, els dies previs a classe, els alumnes mostraven una actitud excessivament competitiva, i això feien que es donessin situacions polèmiques. Tant la tutora com jo vam reaccionar i donar eines per poder resoldre aquestes situacions. Per exemple que en cas de dubte d'una jugada, en lloc de discutir de veure qui tenia raó o no fer un salt imparcial. Amb això vaig aconseguir que fossin molt més autònoms a les classes i em pogués dedicar a la correcció del joc i no a resoldre conflictes. Un altra acció que vam fer va ser parlar sobre el valor de la victòria i la derrota per sota de la diversió del joc, el respecte que havíem de tenir amb els altres companys, etc.

Del dia dels partits la sensació amb la qual surto és que tots els alumnes van gaudir d'una jornada que tot i que podia semblar competitiva era sobretot divertida. Vam poder veure partits molt disputats on regnava el bon ambient.

Enhorabona a tots els alumnes, heu jugat molt bé!!!

Aquí tenim unes fotos del pre i post partit.