TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dilluns, 11 d’abril de 2016

FLIC FLAC CIRC 2016. CONSTRUIM BARCELONA. 5e PRIMÀRIA.

Activitat: Flic Flac Circ.
Unitat didàctica: Flic Flac Circ
Dates: 8 d'Abril 2016
Lloc: Sant Andreu Teatre
Webs d'interès:
http://bloc.edubcn.cat/2010/10/flic-flac-circ-l-acrobacia-a-lescola-com-a-element-de-cooperacio-i-col-laboracio/#.VZ9MPPntmko
http://www.lavanguardia.com/mon-barcelona/20141218/54421592867/programa-flic-flac-circ.html
http://premsa.bcn.cat/2016/04/06/marta-carranza-assisteix-al-flic-flac-circ/

Ja és la quarta edició que fem el flic flac a l'escola. Ja fa quatre anys que hi ha una implicació molt important del professorat i dels pares per aquesta sortida, però res comparat amb la implicació de l'alumnat. Aquest any la motivació demostrada classe rere classe de tots els alumnes ha sigut impecable i això ha fet que l'actuació hagi sigut molt bona. Més enllà de l'actuació, el que hem de valorar és el procés on a poc a poc el grup ha anat augmentant el nivell de les figures i acrobàcies, polint més i més els detalls. El més important és intentar aconseguir treure el millor de cada alumne i que tots tinguin la sensació que formen part d'un projecte comú.

Un altre aspecte interessants d'aquesta activitat és que tota la classe assumeix aquest projecte com un procés creatiu, de superació i de col·laboració, sense cap objectiu competitiu. No és important ser el millor col·legi sinó fer-ho el millor possible per aconseguir entre tots un bon espectacle.

A diferència d'altres anys aquest hem pogut treballar a bon ritme i no hem hagut de córrer al final.


Us penjo uns quants vídeos de com hem preparat les escenes així com el vídeo de l'obra. Cliqueu sobre el link.


https://goo.gl/photos/4zTKQH2HzsYwRoGm8