TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

diumenge, 29 de gener de 2017

ESQUÍ DE FONS I ESQUÍ ALPÍ. 4t PRIMÀRIA

Sortida de 4t de Primària: Sortida esports d'hivern. Barcelona Pirineus 2026
Unitat didàctica: Anem a esquiar
Dates: 13 - 20 de Gener (esquí de fons), 26-27 de gener (esquí alpí)
Lloc: Lles, La Molina
Web:
http://lles.net/drupal/
http://www.lamolina.cat/hivern/


 El 13 i 20 de Gener vam començar l'activitat d'esquí de fons a Lles.  Després d'un viatge sense problemes amb la companyia de l'escola Ginesta compartint l'autocar vam arribar a l'estació. Després d'un viatge una mica llarg fins a les pistes vam començar l'activitat d'iniciació. Tot i que pot semblar una mica pesada va molt bé com a procés per apRendre a fer esquí alpí.

 Els dies 26 i 27 de Gener vam anar els de 4t i 5è a l'estació de la Molina a practicar freeski i esquí alpí respectivament. Era el primer cop que fèiem la sortida d'esquí fent nit i la veritat és que l'experiència ha sigut molt positiva donat que hem pogut practicar molt més. Personalment trobo que va anar molt bé el fet que els alumnes més experts van col·laborar molt en l'aprenentatge dels més novells ajudant-los i corregint-los en les baixades.

   Una mica el resum és que crec que tots els alumnes han tret alguna cosa positiva del viatge. Uns han après a esquiar i altres han après a ensenyar a esquiar als seus companys, molt bona sintonia i ambient.

   Us penjo algunes fotos i vídeos.

DIA 1

DIA 2

DIA 3
DIA 4


VÍDEOS