TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

diumenge, 29 de gener de 2017

SNOWBOARD I FREESKI. 5è PRIMÀRIA

Sortida de 5è de Primària: Sortida esports d'hivern. Barcelona Pirineus 2026
Unitat didàctica: Anem a esquiar
Dates: 13 - 20 de Gener (snowboard), 26-27 de gener (freeski)
Lloc: La Molina
Web: http://www.lamolina.cat/hivern/

   El 13 i 20 de Gener vam començar l'activitat de snowboard.  Després d'un viatge sense problemes amb la companyia de l'escola Baldiri compartint l'autocar vam arribar a l'estació. Haig de felicitar a l'organització perquè ho tenien absolutament tot organitzat i en 35' vam esmorzar, agafar el material i anar a les pistes. Pot semblar que és molt temps però us asseguro que és tota una demostració d'organització de les pistes.

   Un cop fet els grups de nivell a la pràctica. Un ratio de 5-6 alumnes per monitor. Molt bona experiència i el divendres que ve farem més snowboard.

   Els dies 26 i 27 de Gener vam anar els de 4t i 5è a l'estació de la Molina a practicar freeski i esquí alpí respectivament. Era el primer cop que fèiem la sortida d'esquí fent nit i la veritat és que l'experiència ha sigut molt positiva donat que hem pogut practicar molt més. Personalment trobo que va anar molt bé el fet que els alumnes més experts van col·laborar molt en l'aprenentatge dels més novells ajudant-los i corregint-los en les baixades.

   Una mica el resum és que crec que tots els alumnes han tret alguna cosa positiva del viatge. Uns han après a esquiar i altres han après a ensenyar a esquiar als seus companys, molt bona sintonia i ambient.

   Us penjo algunes fotos i vídeos.

DIA 1
FOTOSDIA 2DIA 3
DIA 4


VÍDEOS