TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dissabte, 1 d’abril de 2017

FLIC FLAC CIRC 2017. ELS JOCS OLLÍMPICS. 5e PRIMÀRIA.

Activitat: Flic Flac Circ.
Unitat didàctica: Flic Flac Circ
Dates: 31 de Març 2017
Lloc: Sant Andreu Teatre
Webs d'interès:
http://bloc.edubcn.cat/2010/10/flic-flac-circ-l-acrobacia-a-lescola-com-a-element-de-cooperacio-i-col-laboracio/#.VZ9MPPntmko
http://www.lavanguardia.com/mon-barcelona/20141218/54421592867/programa-flic-flac-circ.html
http://premsa.bcn.cat/2016/04/06/marta-carranza-assisteix-al-flic-flac-circ/

Doncs ja hem liquidat la cinquena edició del Flic flac Circ. Un projecte que finalitza a cinquè de primària però que comença molt abans. De fet l'inici real és a l'etapa d'infantil infantil amb el treball que fan de psicomotricitat amb l'Ester, posteriorment al cicle inicial s'inicien amb les activitats gimnàstiques on fan també una sortida de gimnàstica artística. Es al cicle mitjà on toquem les activitats d'expressió dinàmica, teatralització i d'acrosport. Finalment ho rematem a 5è on els alumnes són capaços de participar molt activament en la part creativa del flic flac circ i fent una representació davant d'un públic molt nombrós i, afortunadament, entregat a l'actuació i als actors i actrius.

Com ja he comentat en altres edicions el fet més atractiu del projecte és el caràcter cooperatiu i col·laboratiu que té. La finalitat és formar part d'una història on participen alumnes d'altres escoles i on no hi ha cap guanyador sinó només diferents formes d'expressió.

Agrair a la Clara, tutora de 5è, que s'ha incorporat aquest any per primera vegada a aquest projecte,  per la seva implicació i energia. També agrair a la Isabel per la seva implicació, ganes i organització al llarg d'aquestes quatre edicions (Marco Polo i la ruta de la seda, Aprèn a volar, El petit príncep i Construim Barcelona) anteriors per creure i participar en un projecte que comporta molta feina però també moltes satisfaccions. Sense vosaltres tot això haguera sigut molt més difícil. Moltes gràcies.

Us deixo unes fotos i vídeos i un podcast d'una entrevista que ens van fer. Espero que els gaudiu.

Podcast de l'entrevista.Els Jocs Olímpics. FLIC FLAC CIRC 2017.Preparació de Canon


Manequin Challenge


Festival de Nadal


Assaig General
Dia D. Moments previsAssaig General al teatre


FOTOS