TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dimecres, 3 de gener de 2018

HANDBOL. 3-4 PRIMÀRIA

Activitat: Aprenem a jugar a Handbol
Unitat didàctica: Handbol.
Dates: 20 de Desembre 2017
Lloc: Col·legi

Com cada any per aquesta alçada vam jugar els alumnes de 3r i 4t el tradicional partit d'handbol. És una tradició que la vaig introduir ja fa uns anys i la veritat és que funciona molt bé.

Aquest any tots els aspectes de l'ànsia competitiva i d'autoregulació de les diferències emocions que es donen al llarg d'una situació competitiva les hem estat treballant prèviament i la veritat és que el resultat ha sigut molt bo. És summament important saber afrontar les diferents situacions de la vida amb una actitud realista i saber canalitzar les emocions. En aquest cas vam treballar les emocions sota les dues situacions més clares que es podien donar que eren l'alegria de la victòria i la frustració de la derrota. Respectar al contrari quan guanyes ajuda a acceptar la frustració de la derrota i sota aquest paradigma ens vam centrar.

Del dia dels partits la sensació amb la qual surto és que tots els alumnes van gaudir d'una jornada que tot i que podia semblar competitiva era sobretot divertida. Vam poder veure partits molt disputats on regnava el bon ambient.

Enhorabona a tots els alumnes, heu jugat molt bé!!!

Aquí tenim unes fotos del pre i post partit.