TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dimecres, 14 de febrer de 2018

CRÈDIT DE SÍNTESI. PUIGCERDÀ 3r ESO.

Sortida de 3r ESO: Crèdit de síntesi.
Dates: 7-8-9  de Febrer
Lloc: Puigcerdà, La Cerdanya


          Aquest cop, per segon any (primer per mi), hem anat a visitar la Cerdanya, més concretament a Puigcerdà amb el grup de 3r d'ESO. Després d'un desplaçament molt tranquil vam arribar a l'alberg, que per cert era molt còmode i amb instal·lacions de molt bona qualitat. Un cop instal·lats vam començar les classes de com fer un itinerari de petit recorregut (PR), calcular les distàncies, interpretar un mapa amb corbes de desnivell, càlcul de trajectes, etc. La tarda no va donar per molt més que per sortir i fer la clàssica guerra de boles de neu. Comentar que tota la Cerdanya estava plena de neu, de fet dos dies abans havia caigut uns 60 cm de neu per tota la comarca i presentava una molt bona imatge.

          El segon dia vam recórrer el PR. Era un desplaçament de Puigcerdà fins a Ur (França) i tornar. En total 7,7 km que ens va suposar al voltant de tres hores de desplaçament. El recorregut estava molt nevat i hi havia masses distraccions que feien que el pas fos lent.

          A la tarda vam fer una visita al poble de Puigcerdà i revisar tot el material d'esquí pel tercer dia.

         L'últim dia va ser el de l'esquiada-snowboard. Les condicions climatològiques eren espectaculars, la qualitat de la neu increïble.

         Dir per finalitzar que el comportament de tot el grup va ser excel·lent i tot i que feia temps que no anava amb un grup d'aquesta edat i anava una mica a l'expectativa la valoració final ha sigut molt positiva. Us penjo algunes fotos i vídeos.