TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dimecres, 25 d’abril de 2018

CURSA ORIENTACIÓ. 6è PRIMÀRIA.

Sortida de 6è de primària: Cursa d'orientació.
Unitat didàctica: Ens orientem
Dates: 24 d'Abril 2018
Lloc: Sant Pere Màrtir. Barcelona
Web: http://www.web.orientacio.cat/

     Aquesta unitat va tenir molt èxit l'any passat, ja que vam obtenir molt bons resultats tot i no poder preparar-la a nivell pràctic al bosc sinó al col·legi.
    La veritat és que les curses  d'orientació són molt complicades de treballar en un àmbit urbà com el de Barcelona. Tot i que podríem haver fet alguna pràctica en algun parc no crec que ens hagués servit de molt, ja que segurament la majoria dels nens i nenes ja coneixen tots els que hi ha a prop de l'escola i per tant l'ús del mapa seria innecessari. Així que aprofitant que ja fa un temps que englobem el treball de resistència a les nostres classes, i del cos humà a les de medi només havíem de saber utilitzar el mapa per fer una cursa d'orientació. La classe va ser molt profitosa però res comparat amb el dia de la cursa on realment els alumnes s'han d'espavilar en grups de 3.
   Aquest any, finalment, els resultats van ser molt bons obtenint uns resultats classificatoris molt semblants als de l'any passat, quedant primers en un dels tres grups. Però més enllà dels resultats, que si són bons sempre ajuden, l'important va ser el treball cooperatiu entre els integrants de cada grup de tres per aconseguir interpretar el mapa i trobar el rumb correcte.
 Enhorabona per la vostra implicació. Us penjo algunes fotos i vídeos. Cliqueu sobre l'enllaç