TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dimecres, 18 d’abril de 2018

FLIC FLAC CIRC 2018. JULES VERNE. 5è PRIMÀRIA

Activitat: Flic Flac Circ. Jules Verne
Unitat didàctica: Flic Flac Circ
Dates: 13 d'Abril 2018
Lloc: Sant Andreu Teatre
Webs d'interès:
NOTA DEL CONSELL DE L'ESPORT ESCOLA.

Doncs ja hem liquidat la sisena edició del Flic flac Circ. Ja no és un projecte que finalitza a cinquè de primària, és un projecte que encara té més distància a recórrer. L'inici real és a l'etapa d'infantil amb el treball que fan de psicomotricitat amb l'Ester, posteriorment al cicle inicial s'inicien amb les activitats gimnàstiques on fan també una sortida de gimnàstica artística. Es al cicle mitjà on toquem les activitats d'expressió dinàmica, teatralització i d'acrosport. Finalment ho rematem a 5è on els alumnes són capaços de participar molt activament en la part creativa del flic flac circ i fent una representació davant d'un públic molt nombrós i, afortunadament, entregat a l'actuació i als actors i actrius. Però no s'acaba aquí. Al festival de Nadal són els alumnes de 6è que pràcticament ells sols crean la part acrobàtica del seu espectacle. És evident que hem de donar eines perquè els alumnes, de manera autònoma, s'organitzin en grup i treballin per un objectiu comú.

Com ja he comentat en altres edicions el fet més atractiu del projecte és el caràcter cooperatiu i col·laboratiu que té. La finalitat és formar part d'una història on participen alumnes d'altres escoles i on no hi ha cap guanyador sinó només diferents formes d'expressió.

Agrair a la Clara, tutora de 5è, per tota la logística i l'energia que ha transmès al llarg de tot el procés així com tots els professors que han cedit l'última setmana alguna hora per rematarr l'espectacle.  Per últim agrair a l'Albert per les magnífiques fotos i vídeos del dia de l'espectacle. Sense vosaltres tot això haguera sigut molt més difícil. Moltes gràcies.

Us deixo unes fotos i vídeos. Espero que els gaudiu.I moltes fotos i vídeos del procés. Estan clicant sobre aquest enllaç