TRIATLO

TRIATLO
Foto grup

dissabte, 9 de juny de 2018

SANT JORDI. EL SOPAR. 3er ESO

Activitat a l'escola 3º ESO. Sant Jordi
Unitat didàctica: Projecte de Sant Jordi
Dates: 20 d'Abril 2018
Lloc: Escola
Webs d'interès:
http://www.xtec.cat/alfresco/d/d/workspace/SpacesStore/aa96bf5a-dfb5-44e9-ad09-d6c8966ab491/TREBALL%20PER%20PROJECTES.pdf
https://ca.wikipedia.org/wiki/Treball_per_projectes

Un any més seguim amb la idea de treballar per projectes per la festa de Sant Jordi. La professora de castellà, el de tecnologia i servidor (el d'educació física) vam decidir al curs 2015-16 començar amb aquest projecte i aquest any, com tots els anteriors,  podia arribar a ser un èxit total.
 Ens tocava una paròdia situada en un sopar familiar on combinàvem diferents plats de sarcasme, ironia, humor i ball. Ganes no van faltar i la veritat és que amb esforç i sobretot amb la motivació que genera aquesta metodologia el resultat ha sigut òptim. No només pel resultat final, l'obra de teatre, sinó també pel procés on els alumnes han elaborat un guió, un vestuari, decorats i coreografia.

Comentar que aquest projecte té com a base l'elaboració d'un guió d'una obra de teatre en forma de musical escrita pels alumnes a l'assignatura de Llengua Castellana. A partir del guió, entren en joc les assignatures de plàstica fent l'atrezzo i la d'educació física. En aquesta última són els alumnes els que decideixen les músiques, fan les coreografies i finalment ballen.

Us penjo el resultat final.